møte om lagsjakk SSK; referat for 4/10 2011

SSK hadde 4/10-2011 et møte angående lagsjakk; det ble bestemt at vi stiller 2-3 lag i seriesjakken; lagleder for 1. laget (som er et toppet lag) er Vadim Daskevics. Lagleder for lag 2 (som er mer et ungdomslag) er Eirik Kyrkjebø. Evtl blir Gaute Ljones leder for lag 3 (slik han var det i fjor) – TK spør ham om det…

Vi stiller IKKE lag på Fagernes 14-16/10; det ble for mange som ikke kunne…

Et par andre saker ble også diskutert; PC’en….. er på Tjensvold; Joar tar den med til Sudhir neste gang slik at den kan brukes til rundeoppsett.

Vi vil forsøke å få til kurs i turneringsledelse (ansvarlig Victor); Sudhir bør prioriteres, men kanskje kan vi få til en lokal undervisningshelg.

Vi diskuterte en mail fra Erik Fossan (4/10-11 til TK) angående det at SSK – voksengruppen, bør arrangere regelmessige turneringer. Det er vi enige i… vi vil lage en plan for hva vi vil arrangere og sørge for at andre enn Fossan-brødrene / Carsten Beer-Jakobsen skal ha ansvar for slikt. Det var stor enighet i gruppen om at det som skjer innen ungdomssjakken med arrangementer, turer og trening er svært positivt. RM burde ha vært initiert av oss… Folk ble oppfordret til å delta 30/10 som er RM hurtigsjakk

Det kom også frem at noen ikke uten videre mener at det er en forbedring med nye lokaler midt i byen – bl.a. medfører det parkeringsutgifter. Vi er enige om at dette prøves ut denne høsten – så evaluerer vi dette i desember.

tk

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s