FIDE-turneringen 2013 kort referat fra møte 19/3-12

Representanter fra SSK og Sandnes SK diskuterte seg frem til avtaleutkast som oversendes TOWER as. Ansvarlig for kontakten med TOWER as er Frode Wiggen (+ Erlend Stangeland, TK Larsen og Thomas Thomassen) – disse har mandat fra SSK/Sandnes SK til å signere kontrakten; ved større endringer vil man diskutere detaljene per mail.

Spillestedet er (i følge Jøran Aulin-Jansson) nå bestemt til å være hotell Residence i Sandnes. Flere uttalte at vi bør profilere Stavanger også og vi har som målsetning å ha arrangementet i 2014 i Stavanger – det vil innebære at vi må forsøke å finne et tilbud som matcher Residence…).

Det ble diskutert at det vi må ha en base med medlemmer som sier seg villige til å sette av tid til arrangementet (juni 2013). Følgende ble sagt på møtet; TK Larsen, Erlend Stangeland, Geir Ottøy, Petter Fossan, Gaute Ljones vil alle sette av minst onsdag til søndag for å hjelpe til med arrangementet. TK og Erlend var 100% sikre på at de ville kunne sette av alle dagene. Frode Wiggen, Terje Melkeraaen og Henning Melhus kunne sette av helgen + minst 1 dag. Det ble satt ned en arbeidsgruppe bestående av TK Larsen, Erlend Stangeland og Joar Gullestad Pettersen (sistnevnte ikke tilstede på møtet – så her må vi ha et lite forbehold). Denne gruppen skal i løpet av  uker komme opp med en bindende liste på hvem som forplikter seg til å gjøre hva… (7 uker fordi vi da vil ha et nytt 18-19.15 møte i SSK om status i arbeidet…vi avtalte egentlig om 5 uker, men da er TK på reise – det gjelder også om 6 uker)

Det ble også diskutert at vi må arrangere et kurs i det å lede sjakkturneringer.

tk

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s