ÅRSMØTET 2013 referat

Det ble avholdt årsmøtet i SSK 7/1-2012; her er referatet

Referat årsmøte i Stavanger Sjakklubb 7/1-2012

Sak 1; godkjenning av innkalling. Innkalling ble enstemmig godkjent.

Sak 2; valg av ordstyrer/referent; TK Larsen.

Sak 3; regnskapet; Per Blikra legger frem for godkjenning. Regnskapet ble lagt frem – når det er endelig godkjent av revisor så vil det bli lagt ut på bloggen. Regnskapet ble godkjent. Det kom til en diskusjon angående fordeling av midler mellom ungdoms- og voksendelen i klubben. Voksendelen bør arrangere flere turneringer for å få inn noe mer inntekt til «eget forbruk». Ungdomsaktivitetene vil bli prioritert som før. 

Sak 4; valg av styre/revisor. Valgkomitee; Frode Wiggen (bekreftet) og Bjørn Ellingsen (ikke bekreftet). Status på styret per årsmøte var som følger; Frode Wiggen og Bjørn Elingsen hadde forberedt dette godt og resultatene er som følger (fet skrift)

Tor Ketil Larsen                     leder                            på valg; gjenvalgt for 2 år. 

Per Blikra                              kasserer                      på valg; gjenvalgt for 2 år. 

Thomas Thomassen             ansv. klubbkvelder       på valg; gjenvalgt for 2 år. 

Carsten Beer-Jakobsen        ansv. eksterne turn.    på valg; Carsten takket for seg og vi ble enige om at denne stillingen er overflødig; vi vil etablere komiteer som jobber med ulike arrangementer. 

Victor Havik                           ansv. seriesjakk           på valg; her stod det feil i sakslista; det er Thomas Thomassen som har denne rollen og han er på valg om 1 år. 

Joar Gullestad Pettersen       material forvalter         på valg om 1 år

Håvard Løvik                          styremedlem                på valg; Bjørn Ellingsen ble valt som nytt styremedlem, 

Ingeborg Kalberg                    revisor                         på valg; gjenvalgt for 2 år.

Sak 5. Kontingent; følgende gjelder per dags dato;

A-medlem; 1000,- (derav 100 til premiepott)     B-medlem/”ny-passivt medlem”; 600,-Ungdom (under 20); 600     Student; 750,-;   Tittelspillre (GM, IM og FM betaler ikke kontingent); forslaget er at dette videreføres. Det ble vedtatt at ingen endringer gjøres – vi må passe godt på at alle betaler kontingenten som de skal både for å få penger i klubbkassen og fordi man må ha betalt medlemskap for å kunne delta i ulike turneringer. 

.Sak 6. Årsrapport; til godkjenning (se eget blogginnlegg…) Kommer etter hvert; TKs ansvar. 

Sak 7. Seriesjakken; kort orientering om status ved Thomas Thomassen; alt går etter planen – tre lag skal møt ehverandre; Sandnes – Stavanger I og II. Vi må ha et styremøte etter hvert hvor vi diskuterer økonomi og strategi for videre satsning på det å rykke opp i eliteserien. Mange gode SSK-spillere som har sine røtter her, men som studerer etc andre steder har sterkt ønske om at vi skal etablere oss i eliteserien – det vil jo gi dem interessant matching mot toppspillere i Norge. 

Sak 8. Turneringer; hva er planlagt for 2013? Status ang Norway Chess ved TK. Vi har ikke hørt noe mer fra Norway Chess, men arrangementet synes å gå i BOKS hvilket er utrolig spennende og godt jobbet…. Vi vil forsøke å få til en turnering av tupen NVGP parallelt og Carsten, Bjørn, Frode og Frode skal jobbe med denne saken. De må planlegge sted, form, datoer og kontakte Norway Chess (Carsten er allerede i dialog med dem).  Vi arrangere åpent KM i lynsjakk 25/2 på Tjensvoll bydelshus – TK må få det inn i terminlista. Bjørn brenner for en maraton-lynsjakk-dag og skal jobbe denne ideen frem sammen med Oddmund. SSK fyller 100 år i 2017; vi planlegger å avholde Landstureringen det året – TK skal gjøre et foreløpig fremstøt mot Jøran Janson i Sjakkforbundet. Frode nevnte at Kvadrat-lynsjakk-turneringen har vært en suksess på mange måter; han oppfordret noen til å ta denne ballen… Ingen meldte seg umiddelbart, men time will show…

Sak 9. NybegynnerKURS i SSKs regi ved Vadim? Vadim legger frem planer for våren 2013. Vadim ønsker å arrangere nybegynnerkurs i sjakk for voksne i SSKs regi; det ble en diskusjon frem og tilbake; noen hevdet at det ikke hadde noe for seg, mens andre var mer entusiastiske… Uansett så støtter vi at Vadim forsøker å få dette til; han kan bruke lokalet i Kirkegt (TK må avklare med Elin Skogen) og betaling går til SSK som så lønner Vadim; ca 100,- per deltager vil tilfalle klubben; TK og Vadim utarbeider detaljene rundet dette. 

Sak 10. Magnus Carlsen; han er vårt “passive” supermedlem; skal vi gjøre noe i den anledning? Etter en varm diskusjon ble vi enige om å ikke gjøre noe spesielt i denne saken; vi ser det an og er på tilbudssiden dersom anledningen byr seg; uten tvil er i stolte av å ha verdens beste sjakkspiller som medlem i klubben vår. 

Sak 11. Evtl. Det var flere saker på evtl;

a) terminlisten; TK oppdaterer den og skal også avtale med Vadim om at han tar 4-5 treningskvelder mot betaling slik vi gjorde i 2011. 

b) Johanes Kvisla tok IM-napp nylig; TK skal blogge om det flotte faktum..

c) Premiestørrelsen; det ble fremholdt at størrelsen på premiene for maratonturneringen MÅ passe inn i økonomien vår. Ungdomssprisen bør sannsynligvis inneholde et krav om en viss deltagelse – f.eks 50% av kveldene. Vi vil holde førsteprisen fornuftig hly fordi det åpenbart motiverer gode spillere til å delta. Thomas og TK skal utarbeide et forslag ASAP.

TK

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s