ÅRSMØTE 2014 referat

REFERAT fra ÅRSMØTE Stavanger Sjakklubb 13/1-2014

Sak 1; godkjenning av innkalling. Innkalling ble godkjent.

Sak 2; valg av ordstyrer/referent; TK Larsen ble valgt som ordstyrer / referent.

Sak 3; regnskapet; Per Blikra legger frem for godkjenning. Per Blikra la frem regnskapet som er godkjent av revisor. Årsmøtet godtok regnskapet uten spesielle kommentarer.

Sak 4; valg av styre/revisor. Valgkomitee; Frode Wiggen og Thomas Thomassen. Status på styret per årsmøte var som følger;

Tor Ketil Larsen                     leder                            på valg om 1 år

Per Blikra                              kasserer                      på valg om 1 år

Thomas Thomassen               ansv. klubbkvelder    på valg om 2 år; NB vi trenger en turneringsleder til slik at Thomas kan flekse litt – han blir travel i 2014.

Thomas Thomassen               ansv. seriesjakk           på valg

Joar Gullestad Pettersen       material forvalter            på valg

Bjørn Elllingsen                     styremedlem                på valg om 1 år

Ingeborg Kalberg                    revisor                         på valg om 1 år

 

RESULTATER; Valgkomiteen fikk gjennom følgende;

Lasse Østebø Løvik             ansv. klubbkvelder     på valg om 2 år;

Joar Gullestad Pettersen    ansv. seriesjakk           på valg om 2 år

Svein Folkvord                    material forvalter         på valg om 2 år

Sak 5. Kontingent; følgende gjelder per dags dato;

A-medlem; 1000,- (derav 100 til premiepott)     B-medlem/”ny-passivt medlem”; 600,-Ungdom (under 20); 600     Student; 750,-;   Tittelspillre (GM, IM og FM betaler ikke kontingent); forslaget er at dette videreføres; det ble vedtatt at alle disse beløpene stemmer med unntak av ungdom; de betaler 700, det samme gjør ”nye passive medlemmer”, fullverdige passive spillere betaler 750,-.

Status på kontingent blir mao som følger;

A-medlem; 1000,- (derav 100 til premiepott)     B-medlem/”ny-passivt medlem”; 700,-, passive spillere 750,-;  Ungdom (under 20); 700     Student; 750,-  Tittelspillere (GM, IM og FM betaler ikke kontingent)

Sak 6. Seriesjakken; kort orientering om status ved Thomas Thomassen; seriesjakk for 2014 er suksess-fult avholdt en intens helg med hele 5 runder. Petter Fossan var turneringsleder og Stavanger I vant sammenlagt.

Sak 7. Turneringer; hva er planlagt for 2013? Status ang Norway Chess ved Carsten; det må etableres en arbeidsgruppe som tar ansvar for årets arrangement.

2014 (skal det være…) Norway Chess arrangeres sommeren 2014 og vi må få til en turnering a la det vi hadde i 2013. Carsten Beer Jacobsen leder denne gruppen og følgende sa seg villige til å delta; Eirik, Frode, Ståle, Thomas, TK, Lasse, Petter, Bjørn og Geir. Forslaget er at det arrangeres møter ASAP, gjerne i forkant av klubb-kveldene (f.eks kl 18.00). Carsten skal invitere (han var dessverre forhindret fra å delta på årsmøtet).

Flere tok til orde for at man skal arrangere BGP-turneringer og de yngre medlemmene ble utfordret til å ta ansvar (gjerne med erfarne turneringsarrangører som medspillere). Asgeir, Inge (har dommerkompetanse) og Svein sa seg interessert.

Frode Wiggen nevnte at det kunne være interessant å arrangere lynsjakk en lørdag på Kvardat slik man har gjort før; han ville ikke ta ansvar for et slikt arrangement, men oppfordret andre i klubben til å gjøre det. Han kan da være behjelpelig med å informere om hvem man skal snakke med etc.. Bl.a. har man tidligere fått premier fra butikker på Kvadrat (gavekort).

Petter Fossan gjorde oppmerksom på NM for klubblag som arrangeres til høsten; det er et sted vi bør stille lag. Lasse sa seg villig til å ta ansvar for at vi stiller med et elitelag.

Sak 8. Magnus Carlsen; han er vårt «passive» supermedlem; skal vi gjøre noe i den anledning?

Det ble en livlig diskusjon rundt dette, som tidligere hevdet formannen at vi bør forsøke å markere at Magnus faktisk er medlem i klubben. Generelt var folk skeptiske til at det ville være mulig å få så mye til, Magnus er p.t. populær og travel. Man ble enige om at formannen på vegne av klubben kan invitere ham til klubbkvelder dersom han skulle befinne seg i distriktet etc..

Sak 9. Evtl.

NYTT SPILLESTED; vi hadde avstemning ang hvorvidt vi skulle flytte tilbake til Tjensvoll bydelshus grunnet for mange spillere i Kirkegaten; stedet blir rett og slett for trangt. Det ble flertall for å vurdere å flytte; 15 for og 2 stemmer mot. Vi spiller neste mandag (20/1) som vanlig i Kirkegt og så vil det arrangeres lynsjakk på Tjensvoll 27/1. Dersom lokalene er ledige og kan brukes så vil vi spille der 3/2. Carsten har sjekket ut at lokalet er ledig – det er det. Eneste problem er at et sangkor øver der på samme tid, men de skal bruke ”kantinerommet” og 20/1 må noen gå dit ca kl 18.00 for å sjekke om lyden er såpass dempet at man kan spille sjakk. Alternativet er å spile i ”grevlingen”, men der er plassen kun marginalt større enn Kirkegt..

FACEBOOK; Geir Ottøy gjorde oppmerksom på at det er ”ut” med blogg for tiden. TK vil allikevel fortsette med tvilsomttrekk, men Geir vil facebooke innholdet.

TK

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s