Årsmøtet 2015; referat

Det møtte opp 20 mann på årsmøtet 2015; her er referat og regnskap;

Sak 1; godkjenning av innkalling (skjer via bloggen tvilsomttrekk); innkalling og saksliste ble godkjent. 

Sak 2: valg av ordstyrer / referent; TK ble valgt til ordstyrer og referent. 

Sak 3; regnskap; kasserer legger frem for godkjenning. Per Blikra la frem et godt regnskap og fikk kred for det arbeidet det er å føre regnskap som nærmer en million per år; se vedheng. 

Sak 4; valg av styre / revisor. Valgkomite er ikke avklart, men det jobbes med saken frem til årsmøtet. Styret er som følger (de som er på valg er i fet skrift); valgkomitten bestod av Frode Fredriksen og Svein Folkvord; alle tok gjenvalg og Erik Fossan ble ansvarlig for klubbkveldene. 

 

Leder                                    Tor K Larsen                  på valg gjenvalgt for 2 år

Kasserer                              Per Blikra                       på valg gjenvalgt for 2 år

Ansvarlig klubbkvelder   Lasse Østebø Løvik             på valg* Erik Fossan valgt for 2 år

Ansvarlig seriesjakk             Joar Gullestad Pettersen        på valg om 1 år

Materialforvalter                 Svein Folkvord                        på valg om 1 år

Styremedlem                      Bjørn Ellingsen                  på valg gjenvalgt for 2 år

Revisor                                Ingeborg Kallberg            på valg gjenvalgt for 2 år

 

* Lasse har flyttet til Trondheim og var egentlig på valg først om et år

sak 5; kontingent; per 2014 var kontingenten som følger; A-medlem; 1000,- (derav 100 til premiepott)     B-medlem/”ny-passivt medlem”; 700,-, passive spillere 750,-; Ungdom (under 20); 700     Student; 750,-  Tittelspillere (GM, IM og FM betaler ikke kontingent). Skal det gjøres noen endringer her? Det ble gjort endringer i kontingent slik at følgende gjelder; 

A-medlem; 1000,-  B-medlem/”ny-passivt medlem”; 800,-, passive spillere 800,-; Ungdom (under 20); 800     Student; 800,-  Tittelspillere (GM, IM og FM betaler ikke kontingent).

Sak 6; seriesjakken; kort rientering ved Joar Gullestad Pettersen. Joar la frem resultatene og fremtidsplanene; han fikk kred for godt og systematisk arbeid; endelig har vi et motivert og kompetent lag i toppserien – målet er å bli værende der… 

Sak 7; turneringer; hva skjer i 2015? Neste mandag er det Åpent Rogalandsmesterskap i lynsjakk; se egen blogg. Dessuten ble det diskutert hvorvidt man skal ha noe parallell arrangement til Norway Chess (visstnok fra 14/6 og 10 dager fremover); vi vil sannsynligvis ikke gjenta fjorårets Stavanger Open, men kanskje ha en mindre turneringen. Generelt ble folk oppfordret til å ta ansvar, delta på arrangement av og ta initiativ til f.eks NGP-turneringer (hurtig – lyn). Vi har dessuten opsjon på Landsturneringen i 2017 som også er 100-års jubileum for Stavanger Sjakklubb; her var det flere som sa de ville delta. Carsten, Petter og Erik er allerede engasjert i dette og f.eks TK og Svein sa de ville kunne prioritere et slikt arrangement. For en god gjennomføring må vi ha 5-6 personer i arrangementskomiteen + 15-20 som deltar på selve gjennomføringen. Vi oppfordrer medlemmer til å stille som vakter etc på Norway Chess 2015 fordi det genererer midler til klubben

Sak 8; evtl.Svein og TK har montert skap og det skal anskaffes kodelås; koden blir 2017. Erik Fossan går til innkjøp av en PC til bruk i klubben. Klubben dekker denne utgiften.

NB oppmøte for spilling blir innskjerpet til klokken 18.45; Erik Fossan har telefon 91181009 dersom man må sende ham beskjed; spillestart blir 19.05-19.10; ikke senere. 

tk

ssk regnskap 2014

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s