ÅRSMØTET 2016; referat

REFERAT FRA Årsmøte 2016 ble avholdt 18/1-2016 i lokalene i Psykopp; oppmøte kl 19.00

Saksliste;

sak 1; godkjenning av innkalling (via bloggen tvilsomttrekk); innkalling ble enstemmig godkjent.

sak 2; valg av ordstyrer / referent; TK ble valgt til referent.

sak 3; regnskap; kasserer legger frem for godkjening; Per Blikra la frem regnskap som ble godkjent – man diskuterte at en del overskuddet vil bli overført til SSKU i 2016. Det var ingen innvendinger til det, men dette vil endelig bli godkjent i neste års regnskap.

sak 4; valg av styre/revisor; valgkomite består av Erik Fossan og Bjørn Ellingsen

leder; TK Larsen (på valg om 1 år)

Kasserer; Per Blikra (på valg om 1 år)

Ansvarlig klubbkvelder; Erik Fossan (på valg om 1 år)

Materialforvalter; Svein Folkvord (på valg)

Styremedlem; Bjørn Ellingsen (på valg om 1 år); valgkomiteen hadde arbeidet godt og følgende endringer ble vedtatt; materialforvalter Svein Folkvord ønsket ikke gjenvalg og man bestemte at klubben ikke trenger en egen materialforvalter; Joar Gullestad Pettersen ble valgt til koordinator for Eliteserien for to år – denne posisjonen ble definert som en del av styret. Revisor Ingeborg Kallberg vil også fortsette. Valgkomite for 2017 er Carsten Beer-Jakobsen og Eirik Kyrkjebø.

sak 5; kontingent; per dags dato har vi følgende;

A-medlem; 1000,- B-medlem/”ny-passivt medlem”; 800,-, passive spillere 800,-; Ungdom (under 20); 800 Student; 800,- Tittelspillere (GM, IM og FM betaler ikke kontingent). Skal dette endres? Det ble ikke gjennomført noen endringer; det kom opp forslag om å redusere prisen for studenter fra 800 til 600; det ble flertall mot dette forslaget.

Sak 6; seriesjakken; status ved Joar Gullestad Pettersen; Stavangers opprykk i Eliteklassen har vært og er – en suksesshistorie. Joar redegjorde for dette.

Sak 7; turneringer; hva skjer i 2016? Det ble orientert om ulike arrangementer og arbeidsrupper; bl.a. NM 2017 som har en stor gruppe engasjerte folk. NM for klubblag arrangeres i tidsrommet 10-12/6-2016. SSK er også 100 år i 2017.

Sak 8; maratonturneringen våren 2016; skal vi endre på spilletypene – mer fokus på hurtig- og lynsjakk? Det ble en lang og livlig diskusjon om dette og man vedtok å ikke ta bort langsjakken (10 mot 6), men man vil forkorte tidskontrollen noe (til 1 time 15 min + 30 sek per trekk)

sak 9; evtl. man kan melde saker til TK Larsen per tkmaclarsen@me.com. Det var innmeldt sak angående rating av spillingen i klubben, denne saken ble ikke diskutert pga at tiden ikke strakk til og forslagsstiller var ikke på møtet. Det vil bli tatt opp med turneringsleder (Erik Fossan) underveis.

tk

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s