NM for klubblag i Bergen 10-13.mai 2018

Nå er vinteren over og vi nærmer oss lagsjakkturneringen  NM for klubblag i Bergen 10 – 13. mai. Vår og sjakk i Bergen er ikke å forakte!

Stavanger SK ønsker å stille med så mange lag som mulig i denne turneringen, og vil oppfordre klubbens medlemmer til å delta. Denne turneringene pleier å være veldig sosial og kjekk, det er en morsom opplevelse å spille på lag med andre fra samme klubb.

Ettersom  turneringen medfører reise- og oppholdsutgifter, vil klubben gi en reisestøtte på 1500 kr til hver spiller, samt dekke startavgiften til alle Stavangers lag. Klubben vil imidlertid ikke organisere reise eller opphold, påmelding, oppsett av lag og betaling av startkontingent, så dette må hver enkelt lag/deltaker ordne selv. Stavanger SKU gir samme støtte til sine medlemmer (barn/ungdom), og det går an å kombinere lag med både voksne og barn på samme lag.

Støtten blir utbetalt i etterkant med å sende en epost til per.blikra@lyse.net med info om laget, deltakere og kontonummer for utbetaling (helst bare ett per lag)

For mer info om turneringen følg linken nedenfor:

NM for klubblag i Bergen: https://festival.bergensjakk.no/program/

Vennlig hilsen
styret i SSK

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s